These job descriptions are examples. Looking for work?

Find JobsFind Jobs

Digital Recruiter

0 people like this description

Met 25 jaar ervaring in het werven van creatief personeel biedt Aquent Amsterdam het beste van beide werelden; de dynamiek van het op gang brengen van Aquent Amsterdam en het werken in een financieel stabiel bedrijf met een universeel merk en een ijzersterke reputatie!
Aquent is het internationale detacheringsbureau dat bedrijven helpt met het aanpassen aan de steeds veranderende markt, door het leveren van talenten die gespecialiseerd zijn in digitale en creatieve design en marketing.

Ben jij op zoek naar een leuke en sfeervolle werkomgeving met ambitieuze, leuke en zorgzame collega’s waarin je nieuwe dingen leert, kan groeien en ontplooien? Dan ben jij aan het juiste adres!
We zijn toegewijd aan het verlenen van exceptionele klantenservice en geloven dat dit het beste kan met gelukkige en evenwichtige mensen in dienst.

Wat doet een Digital Recruiter?
• Bouwt een sterk netwerk van "A-List" creatief talent op en onderhoudt deze door middel van sociale media en face-to-face netwerken.
• Prijst Talenten aan door ze actief voor te dragen aan klanten en de interne sales teams.
• Breidt kennis uit over zaken omtrent het vakgebied waar de interesses van onze klanten ligt om ze te voorzien van de beste Talenten.
• Levert fanatieke klantenservice door zorgvuldig en consistent de kwaliteit te controleren met klanten en Talenten.
• Participeert actief bij het netwerken met professionals in de designwereld om op de hoogte te blijven van de trends in die branche en deelt opgedane kennis met collega’s.
• Reageert snel op vragen en verzoeken van klanten en is continu actief op zoek naar werk voor Talenten.
• Overtreft verwachtingen van klanten met creatieve oplossingen voor problemen, constant communiceren en een proactieve houding.
• Is een geweldige teamspeler die hard werkt om ons team, onze Talenten en onze klanten te versterken en te laten groeien!

These job descriptions are examples. Looking for work?

Find JobsFind Jobs